Blog

Šivanje po vašoj mjeri

Je li Vam se ikad dogodilo da ste pronašli savršenu posteljinu no Vaš poplun, jastuk ili madrac su izvan standardnih dimenzija i ne možete pronaći traženi proizvod u tim dimenzijama? Moramo vas izvijestiti da možete! Upravo mi smo kuća koja pruža takvu vrstu usluge, na veliko zadovoljstvo naših kupaca već duži niz godina. Usluga šivanja je naš prepoznatljiv benefit i naša vrijednost sa kojom se zaista možemo pohvaliti.

Blog

Kolekcija posteljina Family s potpisom Mirjane Mikulec

U suradnji s poznatom dizajnericom interijera Mirjanom Mikulec osmislili smo kolekciju posteljina za koju smo sigurni da će se svidjeti svim ljubiteljima elegantnog dizajna.

Blog

Kako da vaši ručnici traju duže

Kupili ste predivne ručnike koji su nježni, meki i odlično upijaju. Naravno, želja vam je da oni ostanu takvi što duže. Saznajte kako uz par trikova i pokoji savjet održati kvalitetu i performanse vaših ručnika.

Blog

Posteljine u trendu s filmovima

Ovog ljeta u kina su nam stigli Malci, Munjeviti Jurić i Spiderman, a krajem godine za one malo veće, stiže Star Wars. Sigurni smo da sada vaša djeca žele sve s likom svojih omiljenih likova iz crtića. 

Blog

Oaza na mom balkonu

Kratkim savjetima inspirirajte se kako iz balkona ili terase stvoriti malu oazu mira usred gradske vreve.

Blog

Uklonite mirise iz popluna i jastuka s nekoliko trikova

Osvježite svoje jastuke i poplune, za ugodniji i zdraviji san - otkrivamo nekoliko trikova kako da zamjenite ustajale mirise popluna i jastuka svježim mirisima proljeća i ljeta koje nas čeka.

Blog

Ljeto je tu: Satenska kolekcija Mare

Ljeto je tu – detalji u našem domu sve više su, kao i naša odjeća, inspirirani bojama i motivima ljeta i mora. Već sanjarimo o školjkama i valovima koje nas (nadamo se) čekaju negdje idućih mjeseci...

Satenska posteljina Fantasy - Blog Što je saten

Blog

Što je saten?

Mnogima će pri pomisli na saten prvo na pamet pasti svila. To nije pogrešno, ali nije sasvim ni ispravno. Svila može biti saten, ali saten ne mora biti svila. Što je onda, zapravo, saten?

Blog

Kako opremiti apartmane tekstilom?

Bilo da otvaraju nove apartmane (ili vile) ili uređuju postojeće, najčešće pitanje koje nam naši kupici postavljaju je – što i koliko tekstila treba imati za apartman. Odlučili smo napisati kratki podsjetnik da vam pomognemo.

Blog

Zašto ovu zimu izabrati flanel posteljinu?

Ako želite da vaš krevet u ovim hladnim mjesecima bude toplo mjesto koje vas poziva da se uvučete u njega nakon napornog radnog dana, pokušajte svoju posteljinu zamijeniti onom od pamučnog flanela.

1 2