Blog

Kako opremiti apartmane tekstilom?

Bilo da otvaraju nove apartmane (ili vile) ili uređuju postojeće, najčešće pitanje koje nam naši kupci postavljaju je – što i koliko tekstila treba imati za apartman. Odlučili smo napisati kratki podsjetnik da vam pomognemo.

Blog

Zero twist ručnici - najmekši ručnici

Koja je razlika između običnih i zero twist ručnika saznajte u našem novom blogu.

Blog

Štik - "točka na i" u uređenju interijera

Posebnost u našoj ponudi, koja će svakom tekstilu dati "točku na i" i učiniti ga baš vašim, je aplikacija loga, naziva ili imena na naše artikle.

Blog

Stigla nam je nova kolekcija Lara

Ovog vikenda na webshopu, a od ponedjeljka i u svim Family trgovinama.

Blog

Detalji čine razliku

Prošle godine opremali smo jedan poseban objekt, apartman naše poznate blogerice Bobe Blašković. Njena ideja je bila stvoriti dojam five-stars hotela u apartmanu za najam.

Blog

Blagdanski stol o kojemu će svi pričati

Okićeni bor, lampice koje nježno trepere, miris cimeta i pečenja, radost druženja s najmilijima...
Sve je to Božić kakav najradije pamtimo. Obitelj se okuplja oko bogatog blagdanskog stola, a uz zveckanje čaša i pribora prepričavaju se sjećanja i stvaraju nove uspomene.

Blog

Kvalitetan jastuk za kvalitetan san

Često uziman zdravo za gotovo, jastuk je itekako bitan za dobar san. 

Blog

Samo je mašta granica

Uz digitalni tisak moguće je ponavljanje motiva s različitih uporabnih predmeta poput tanjura ili šalica na tekstilne predmete poput ručnika i posteljina. Primjenom digitalnog tiska na tekstil, nestaju tehnička ograničenja apliciranja dizajnerskih ali i naših zamisli te je samo mašta granica.

Blog

Kako si osigurati kvalitetan san zimi

Osim prozračivanja prostorije u kojoj spavamo i reguliranja temperature, za kvalitetniji san važno je odabrati poplun koji odgovara nama i uvjetima u kojima spavamo. U potrazi za odgovarajućim poplunom vrlo često se obeshrabrimo pred velikom i raznolikom ponudom, ne znajući odakle krenuti.

Blog

Pripremite svoje čizmice

Stiže nam sveti Nikola, a nama nije bitno jeste li bili dobri ili zločesti. Iskoristite popust od -20% na cijeli dječji asortiman i počastite svoje mališane.

1 2 3