Blog

Kako opremiti apartmane tekstilom?

Bilo da otvaraju nove apartmane (ili vile) ili uređuju postojeće, najčešće pitanje koje nam naši kupci postavljaju je – što i koliko tekstila treba imati za apartman. Odlučili smo napisati kratki podsjetnik da vam pomognemo.

Blog

Kvalitetan jastuk za kvalitetan san

Često uziman zdravo za gotovo, jastuk je itekako bitan za dobar san. 

Blog

Samo je mašta granica

Uz digitalni tisak moguće je ponavljanje motiva s različitih uporabnih predmeta poput tanjura ili šalica na tekstilne predmete poput ručnika i posteljina. Primjenom digitalnog tiska na tekstil, nestaju tehnička ograničenja apliciranja dizajnerskih ali i naših zamisli te je samo mašta granica.

Blog

Kako si osigurati kvalitetan san zimi

Osim prozračivanja prostorije u kojoj spavamo i reguliranja temperature, za kvalitetniji san važno je odabrati poplun koji odgovara nama i uvjetima u kojima spavamo. U potrazi za odgovarajućim poplunom vrlo često se obeshrabrimo pred velikom i raznolikom ponudom, ne znajući odakle krenuti.

Blog

Ideje za poklon

Bliži nam se Božić, a potraga za poklonima je već započela. Želite li darovati nešto originalno, korisno i neočekivano, poklonite posteljinu, dekicu ili ručnik. To su pokloni koji nam rijetko padaju na pamet a svakako su korisni.

Blog

Pripremite svoje čizmice

Stiže nam sveti Nikola, a nama nije bitno jeste li bili dobri ili zločesti. Iskoristite popust od -20% na cijeli dječji asortiman i počastite svoje mališane.

Blog

Dječji personalizirani pokloni

Bliži nam se vrijeme darivanja, a da bi olakšali darivanje najmanjih članova, donosimo vam nekoliko ideja za originalan poklon.

Blog

Šivanje po vašoj mjeri

Je li Vam se ikad dogodilo da ste pronašli savršenu posteljinu no Vaš poplun, jastuk ili madrac su izvan standardnih dimenzija i ne možete pronaći traženi proizvod u tim dimenzijama? Moramo vas izvijestiti da možete! Upravo mi smo kuća koja pruža takvu vrstu usluge, na veliko zadovoljstvo naših kupaca već duži niz godina. Usluga šivanja je naš prepoznatljiv benefit i naša vrijednost sa kojom se zaista možemo pohvaliti.

Blog

Kolekcija posteljina Family s potpisom Mirjane Mikulec

U suradnji s poznatom dizajnericom interijera Mirjanom Mikulec osmislili smo kolekciju posteljina za koju smo sigurni da će se svidjeti svim ljubiteljima elegantnog dizajna.

Blog

Kako da vaši ručnici traju duže

Kupili ste predivne ručnike koji su nježni, meki i odlično upijaju. Naravno, želja vam je da oni ostanu takvi što duže. Saznajte kako uz par trikova i pokoji savjet održati kvalitetu i performanse vaših ručnika.

1 2 3