Datum objave: 26.02.2020.

Prošle godine opremali smo jedan poseban objekt, apartman naše poznate blogerice Bobe Blašković. Njena ideja je bila stvoriti dojam five-stars hotela u apartmanu za najam.

Kako urediti apartman kojeg će gosti zaista voljeti i kako izbjeći sve početničke greške? Koju posteljinu, jastuke i ručnike uzeti, a ujedno voditi računa o budžetu i razmišljati o povratu investicije? Bilo da otvaraju nove apartmane (ili vile) ili uređuju postojeće, ovo su najčešća pitanja koja nam naši kupci postavljaju. Ista pitanja imala je i Boba Blašković. Ona se odlučila za vrhunsku 100% pamučnu satensku posteljinu i efekt five-stars hotela je pogođen. :)

Osim što je posteljina efektna, tkanina je kvalitetna, lako se pere, može iskuhati i izdržljiva je. Uz vrhunsku posteljinu iznimno su važni jastuci i popluni koji se mogu prati na 95°C i zaštite za madrac. Boba se odlučila za jastuke i poplune sa poliesterskim punilom; izdržljiviji su, laganiji, a samo vlakno je antialergijsko i ne privlači grinje. Ono gdje smo je u potpunosti osvojili bili su ručnici. Meki i ˝debeli˝ ručnici iz kolekcije Adria u potpunosti su zaokružili priču five-stars hotela.

Cijeli proces od dogovora do samog opremanja pronađite na njenoj stranici DBlog, možda vas inspirira. ;)