Datum objave: 23.11.2017.

Bliži nam se vrijeme darivanja, a da bi olakšali darivanje najmanjih članova, donosimo vam nekoliko ideja za originalan poklon.

Kako djeca imaju posebno mjesto u našim srcima, tako je i poklon za dijete nešto što biramo s puno pažnje i ljubavi. Ima li ljepši razlog za darivanje nego prilikom djetetova rođenja, rođendana ili samih blagdana? Povodom takvih i sličnih prigoda idealni pokloni su oni praktični poput naših posteljina. Izrađene su sa puno ljubavi baš za svako dijete a njihovom personalizacijom dodajete još jednu notu pažljivosti kod darivanja čineći poklon jedinstvenim. Najljepši način kako poklon učiniti posebnim svakako je izvesti ime djeteta pomoću štika. Možete ga aplicirati na jastučiće, posteljine, dekice, ogradice za krevetiće, kreirajući time idealan poklon za krštenja ili rođendane. 

Svakako Vam predlažemo posteljine Bubo i Mara. To je linija dezena iz vlastitog dizajna a možete ih pronaći u varijantama posteljina te ogradica za krevetiće. Razveselite svoje najmanje članove posteljinama sa balončićima, patkicama i raznim drugim veselim motivima.

Ogradice za dječje krevetiće služe za sigurnost i udobnost. Stvarajući meku zaštitu između Vašeg djeteta i krevetića, dijete će biti zaštićeno a sa druge strane slatki dezeni, različiti likovi i životinjice uljepšati će svaki krevetić a ujedno i dječju sobu. Same ogradice dolaze u kompletu sa posteljinom (jastučnica + navlaka) te donjom plahtom ili zasebno.