Datum objave: 28.09.2017.

U suradnji s poznatom dizajnericom interijera Mirjanom Mikulec osmislili smo kolekciju posteljina za koju smo sigurni da će se svidjeti svim ljubiteljima elegantnog dizajna.


Mirjana Mikulec jedna je od vodećih dizajnera interijera u Hrvatskoj, ali i šire. Njen rad karakterizira čistoća izražaja kombinirana s maštovitim, neobičnim detaljima koji ističu individualnost prostora i njihovih vlasnika. Velik dio svog uspjeha Mirjana duguje svakodnevnoj suradnji s vrhunskim stručnjacima i tvrtkama ne samo iz Hrvatske već i inozemstva. To joj omogućava da uvijek bude korak ispred u korištenju najsuvremenijih materijala i inovacija u uređenju i najzahtjevnijih interijera. U želji da svi njeni proizvodi budu razvijeni i proizvedeni u Hrvatskoj, s istim promišljanjem te poslovnim i kreativnim senzibilitetom, Family se pokazao kao prava adresa. Kombinacijom Mirjaninog istančanog dizajna i naše nenadmašne proizvodne umjetnosti nastala je ekskluzivna vintage linija posteljina.

Udobnost je jako bitna a kvaliteta još i više, a upravo to je bila nit vodilja u stvaranju ove ekskluzivne vintage kolekcije. Kolekcija nastala od najfinijeg 100% pamučnog satena biti će vam ugodna kako zimi tako i ljeti-zimi vas grije a ljeti hladi. Nježnim pastelnim tonovima uklopiti će se u svaku spavaću sobu prizivajući duh nekih starih i jednostavnijih vremena. Ukrasni detalj delikatne čipke stavio je ˝točku na i˝ ove kolekcije u kojoj će se, vjerujemo, ugodno osjećati mnogi ljubitelji elegantnog dizajna i proizvoda visoke kvalitete. 

Budući da je udobnost bitan dio kvalitetnog spavanja, upravo ćete zahvaljujući ovoj vintage kolekciji posteljine s lakoćom postići umirujuću i opuštajuću atmosferu u svojoj spavaćoj sobi.