Datum objave: 25.05.2017.

Ljeto je tu – detalji u našem domu sve više su, kao i naša odjeća, inspirirani bojama i motivima ljeta i mora. Već sanjarimo o školjkama i valovima koje nas (nadamo se) čekaju negdje idućih mjeseci...

Ta zaljubljenost u more i čarobni podvodni svijet već nas je zimus nadahnula da krenemo dizajnirati našu novu satensku kolekciju, koju smo nazvali jednostavno – Mare (More).

Koralji, školjke i morske biljke ušuljat će ljeto u naše spavaće sobe i u naše snove. Bojama koje smo izabrali – nježno ružičastom, tirkiznom, koraljno crvenom i bojom pijeska – pokušali smo uhvatiti sve one emocije izležavanja u pličini, golih stopala u mokrom, toplom, pijesku i gledanja zalazaka kako uranjaju u pučinu.

Na naličju svake od ovih posteljina otisnuta je lagana mreža, da vas bolje uhvati u san i da zadrži sve vaše snove i užitke da ne pobjegnu.

Na fotografijama koje smo pripremili za ovaj tekst pronađite inspiraciju kako i vi možete ovim posteljinama i s nekoliko detalja gotovo namirisati ljeto u sobi.

Kolekciju Mare kombinirajte uz jastučnice i plahte Fado, koje dolaze u raskošnim pastelnim nijansama i savršeno upotpunjuju i naglašavaju bogate detalje dezena. Jastučnice su u dimenzijama 50x70, 60x80 te 60x80 s 3 ukrasna ruba, tako da su mogućnosti kombiniranja nebrojene. 

Kako bi upotpunili cjelokupni dojam i postigli taj wow efekt, poigrajte se ukrasnim jastučnicama i prekrivačima Fantasy. Boje koje će se sljubiti uz posteljine bit će onaj završni detalj vaše morske priče.

Posjetite naše trgovine (i fizičke i online) i priuštite si eleganciju iz editorijala!