Datum objave: 28.07.2017.

Ovog ljeta u kina su nam stigli Malci, Munjeviti Jurić i Spiderman, a krajem godine za one malo veće, stiže Star Wars. Sigurni smo da sada vaša djeca žele sve s likom svojih omiljenih likova iz crtića. 

Sjećate li se koliko ste puta imali problem da natjerate svoje dijete da ide na spavanje? Priznajte da je tu bilo svega, ucjena i podmićivanja. Uz posteljinu s omiljenim likovima, vaše će dijete drage volje ići na spavanje.  

  • Kako je Gru postao dobar

Gru je izvukao deblji kraj u misiji koja je trebala zaustaviti rasplesanog zločinca Balthazara Bratta. Nakon što su ga otpustili iz Saveza anti-zlikovaca, Gru se nađe usred velike krize identiteta. No pojavi se misteriozni stranac i Gruu kaže kako ima davno izgubljenog brata blizanca Drua. On želi postati jednim od najvećih negativaca na svijetu, a Gru ponovno otkriva kako je dobar osjećaj biti pravi zlikovac. U cijeloj priči i dalje su šašavi Minionsi kao vjerni pratitelji, a prate vas i na našoj posteljini. Posteljine su 100% pamučne i iznimno meke. Šaljivi printevi i vedre boje dočarati će šašavost Minionsa te vas uvući u njihov svijet.

  • Auti 3

Zapostavljen zbog novih lica na trkaćoj sceni, legendarni autić Munjeviti Jurić odjednom biva izbačen iz sporta koji obožava više od svega na svijetu. Kako bi ponovno postao konkurentan, on će trebati pomoć mlade tehničarke Cruz Ramirez. Jurić će se testirati na najvećoj stazi Piston kupa gdje će dokazati da broj 95 još nije gotov. Mi smo ga odlučili podržati novim posteljinama i jastučićima

  • Spider-Man 

Uzbuđen svojim iskustvom koje je doživio s Avengersima, Peter se vraća kući. I dalje pod mentorstvom Tonyja Starka, Peter pokušava živjeti normalnim životom. No to mu ne uspijeva pošto više od svega želi postati novi super junak koji će se boriti protiv najvećih svjetskih zlikovaca. Pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac  The Vulture. Paukovom mrežom, paucima i Spider Man-om u akciji, dodajte dozu adrenalina borbe protiv zlikovaca u dječju sobu. Sigurni smo da se vaše dijete neće bojati mraka uz super junaka pored sebe.

  • Star Wars: The last Jedi

Za one malo starije, tu je osma epizoda poznatog serijala Star Wars. Film izlazi 15. prosinca a mi s nestrpljenjem čekamo saznati tko je posljednji Jedi. Osma epizoda nastavlja se gdje je stao prethodni film "Sila se budi", kada Rey na vrhu izolirane planine predaje Lukeu Skywalkeru njegov laserski mač. U skladu s nestrpljivim očekivanjima novog nastavka iz serijala Ratova zvijezda i dječje sobe dobivaju galaktički update s novim posteljinama. Na posteljini je istaknut stormtrooper - pripadnik Elitne vojske, fanatički odane i bez znanja o predaji. Bijeli im oklop omogućuje preživljavanje visokih i niskih temperatura te pomanjkanja kisika. Nose blasterske puške i pištolje kojima rukuju s velikom vještinom i napadaju u hordi da bi obeshrabrili neprijatelje.