Datum objave: 09.11.2017.

Je li Vam se ikad dogodilo da ste pronašli savršenu posteljinu no Vaš poplun, jastuk ili madrac su izvan standardnih dimenzija i ne možete pronaći traženi proizvod u tim dimenzijama? Moramo vas izvijestiti da možete! Upravo mi smo kuća koja pruža takvu vrstu usluge, na veliko zadovoljstvo naših kupaca već duži niz godina. Usluga šivanja je naš prepoznatljiv benefit i naša vrijednost sa kojom se zaista možemo pohvaliti.

Uz kontrolu dobavljača, porijekla sirovine i tehnologije obrade iste, ateste kvalitete, misao vodilja našeg  poslovanja i našeg brenda Family, je sveobuhvatni in-house proces – što više proizvoda samostalno osmisliti, dizajnirati, proizvesti, testirati te osigurati hrvatsku kvalitetu najviše razine uz prihvatljive cijene u cijeloj paleti proizvoda. U želji da vam što više približimo našu proizvodnju,  popričali smo s našom direktoricom Irenom Stanić koja nam je otkrila sve mogućnosti i prednosti naše proizvodnje i usluge šivanja.

Proizvodnja je smještena na adresi Kerestinečka cesta 57a, a početak rada bilježimo sada već davne 2004. godine. Ono što nas je potaklo na osnivanje proizvodnje prije svega je želja da naši kupci dobiju kvalitetno i profesionalno sašivenu posteljinu. Druga važna činjenica je da su kupci sve zahtjevniji, i da se standardizirane dimenzije često ne uklapaju u njihove želje i potrebe. Danas se na tržištu sve više traže one van standardne dimenzije plahti, navlaka, stolnjaka, jastučnica, a mi smo uspjeli prepoznati tu „prazninu u usluzi“ te napraviti poseban benefit a to je usluga šivanja po mjeri. Također, široka mreža naših Family dućana (danas ih u Hrvatskoj imamo 31) je utjecala na mogućnost personalnog pristupa našim kupcima.

Vrste tkanina,  motivi i boje  jednako su važne karakteristike tekstila koje utječu na dojam koji stvaramo u našem domu. Ako ih pažljivo uskladimo naša soba, dnevni boravak ili kuhinja postaju oaze našeg življenja. Zato pri prvom kontaktu s kupcima nastojimo dobiti što više informacija kako bi njegove zamisli, želje i ideje lakše pretočili u stvarnost.
Okosnicu naše proizvodnje čine posteljine, plahte, dječji program, dekorativni program, stolni program a imamo i vlastitu proizvodnju jastuka i popluna. Tu je naravno i proizvodnja asortimana namijenjena HoReCa programu poput navlaka za stolice, caffe jastučića, stolnjaka, salveta i sve ostalo što treba kupcima u toj branši.

Kao glavni proizvod naše proizvodnje svakako bih navela posteljine. Naše posteljine osim gotovih sašivenih setova, mogu se šivati i po mjeri prema Vašim željama. Većina ih je osmišljena i dizajnirana u našoj kući a posebno bih naglasila one licencirane poput kolekcije Nautika-inspirirane našim morem. Naše posteljine proizvedene su od 100% pamučnih materijala poput satena, krepa a sve naše artikle nastojimo certificirati stavljajući kvalitetu i ugodnost na prvo mjesto. Dodatnu vrijednost našim posteljinama daju posebno osmišljeni i kreirani dodaci kao što su čipka, trakice, paspuli, mašnice, falde, mogućnosti su nebrojene. Njima uljepšavamo i stvaramo čarobne proizvode koji čine svaki dom toplijim i nježnijim. 
 

 

 Osim ukrasnih dodataka, kupci mogu birati žele li navlake i jastučnice na preklop, s patentnim zatvaračima ili s gumbima. Dimenzijski i količinski nismo ograničeni te možemo sašiti i isporučiti i samo jedan artikl. Našim iskustvom možemo konzultirati i pomoći kupcima kod odabira potrebnih dimenzija i udovoljiti svim željama i potrebama. Posebnost koju svakako želim istaknuti su personalizirane dječje posteljine s imenima naših najdražih, pokloni za mladence s izvezenim imenima i uopće svaka želja za posebnošću – naš je novi izazov.

Rok isporuke uvelike ovisi o tome da li je započela turistička sezona ili ne. U prosjeku rok isporuke naših proizvoda je dva tjedna, no početkom sezone zbog veće potražnje HoReCa asortimana, taj rok se ponekad pomiče. Naravno to ovisi o količini koju tražite i od trenutka vaše narudžbe. Naše ljubazno osoblje uvijek će vam biti na usluzi i objasniti trenutnu situaciju, kako bi dobili pravovremenu informaciju za vaš proizvod.