Inspiracija

Ovog Valentinova poklonite nešto drugačije

Želite li ovog puta pokloniti malo drugačiji poklon, pokušajte s posteljinom, Pierre Cardin dekom ili ogrtačem. 

Inspiracija

Inspirirani hotelskom klasikom

Bilo da opremate apartman ili svoj dom, nudimo vam ideje inspirirane hotelskim sobama.

Inspiracija

Ljeto nam kuca na vrata

Napokon je stiglo mnogima omiljeno doba godine - ljeto! Jedva čekamo interijer ispuniti bojama i motivima inspiriranih ljetom. :)

Inspiracija

Ljetni motivi u uređenju doma

Nalazimo se na polovici ljeta, htjeli si to priznati ili ne. Ostalo nam je još malo vremena za uživanje u ljetnim radostima pa zašto ne unijeti ljeto i u svoj interijer. Najbrži i način za osvježiti interijer su dekorativni predmeti.

Inspiracija

Trendovi u uređenju kupaonica

Za većinu nas kupaonica je osobno svetište, naš mali privatni spa kutak, stress free zona, mjesto opuštanja. Kod uređenja ovog našeg kutka, ne stvaramo samo mjesto za kupanje, već i mjesto u domu u kojem se možemo na tren udaljiti i biti sami.

Inspiracija

Akcenti u uređenju doma

Želite li na brz, jednostavan i financijski povoljan način osvježiti svoj životni prostor, poigrajte se dekorativnim tkaninama. One će svojim dezenima, teksturom i bojama dati željeni ugođaj i promijeniti izgled doma. 

Inspiracija

Inspirirajte se stilom ovih apartmana!

Već tjednima gnjavimo naše kupce da nam pošalju fotografije apartmana koje smo im opremili i zadivljeni smo neograničenom kreativnošću i raznim načinima kako iskombinirati naše proizvode. Nadamo se da će njihov stil i vas inspirirati i da ćete u ovim fotografijama pronaći i nešto za sebe!

Inspiracija

Jednostavna tehnika disanja za borbu protiv stresa i nesanice

Ako patite od (blage ili jake) nesanice, sigurno ste već brojali ovce, pili razne čajeve za spavanje, gasili sva svjetla i elektroničke naprave, a san vam i dalje bježi. Ova vam tehnika možda pomogne.

Inspiracija

Povratak u školske klupe - preobrazite dječju sobu

Nova je školska godina iza ugla - kako bi vaša djeca lakše prihvatili prelazak iz ljetnih praznika u rutinu školskih klupa, razveselite ih mini preobrazbom dječje sobe!

Inspiracija

Sanjina škrinjica: Prekrivači moje bake

Stigli su nam novi retro prekrivači Rose, inspirirani nekim davnim vremenima, pa se naša kolegica Sanja ponudila da napiše zašto smo ih izabrali i u koja je vremena ti prekrivači vraćaju!

Inspiracija

5 trikova za malu spavaću sobu

Jeste li ograničeni malim prostorom za san? Čak i malene spavaće sobe mogu izgledati savršeno ako držite do jednostavnosti – ovo je pet trikova za male prostore...

Inspiracija

5 malih savjeta za ugodniji san

Naš san najčešće ometaju sasvim banalne stvari. Iskoristite ovih 5 savjeta kako bi malim promjenama osigurali sebi još bolji san.