Inspiracija

Akcenti u uređenju doma

Želite li na brz, jednostavan i financijski povoljan način osvježiti svoj životni prostor, poigrajte se dekorativnim tkaninama. One će svojim dezenima, teksturom i bojama dati željeni ugođaj i promijeniti izgled doma. 

Inspiracija

Inspirirajte se stilom ovih apartmana!

Već tjednima gnjavimo naše kupce da nam pošalju fotografije apartmana koje smo im opremili i zadivljeni smo neograničenom kreativnošću i raznim načinima kako iskombinirati naše proizvode. Nadamo se da će njihov stil i vas inspirirati i da ćete u ovim fotografijama pronaći i nešto za sebe!

Inspiracija

Jednostavna tehnika disanja za borbu protiv stresa i nesanice

Ako patite od (blage ili jake) nesanice, sigurno ste već brojali ovce, pili razne čajeve za spavanje, gasili sva svjetla i elektroničke naprave, a san vam i dalje bježi. Ova vam tehnika možda pomogne.

Inspiracija

Povratak u školske klupe - preobrazite dječju sobu

Nova je školska godina iza ugla - kako bi vaša djeca lakše prihvatili prelazak iz ljetnih praznika u rutinu školskih klupa, razveselite ih mini preobrazbom dječje sobe!

Inspiracija

Sanjina škrinjica: Prekrivači moje bake

Stigli su nam novi retro prekrivači Rose, inspirirani nekim davnim vremenima, pa se naša kolegica Sanja ponudila da napiše zašto smo ih izabrali i u koja je vremena ti prekrivači vraćaju!

Inspiracija

5 trikova za malu spavaću sobu

Jeste li ograničeni malim prostorom za san? Čak i malene spavaće sobe mogu izgledati savršeno ako držite do jednostavnosti – ovo je pet trikova za male prostore...

Inspiracija

5 malih savjeta za ugodniji san

Naš san najčešće ometaju sasvim banalne stvari. Iskoristite ovih 5 savjeta kako bi malim promjenama osigurali sebi još bolji san.