Datum objave: 27.06.2017.

Već tjednima gnjavimo naše kupce da nam pošalju fotografije apartmana koje smo im opremili i zadivljeni smo neograničenom kreativnošću i raznim načinima kako iskombinirati naše proizvode. Nadamo se da će njihov stil i vas inspirirati i da ćete u ovim fotografijama pronaći i nešto za sebe!

U predsezoni smo vam pokušali pomoći s detaljnim vodičem kako i čim opremiti apartman - profesionalnim savjetima željeli smo olakšati zahtjevan dio posla, kako bi se lakše pripremili za nadolazeću sezonu. No, u uređenju aparmana, pažnju bi trebali posvetiti i dekorima kako bi, u moru apartmana koji se nude na tržištu, gostu ponudili nešto zbog čega će odabrati baš vaš apartman. 

Predlažemo deke ugodnih boja i prekrivače za krevet. Izaberite i ukrasne jastuke istih ili komplementarnih boja i uzoraka onima na prekrivačima i time obogatite krevet. Osim tekstila, prostor možete oplemeniti i detaljima iz prirode, raznim autohtonim predmetima iz vaše sredine.

Na primjerima ispod pogledajte kako to izgleda u kombinaciji naših nekoliko desetljeća iskustva u opremanju u turizmu i kreativnosti naših nebrojenih kupaca u njihovim apartmanima, vilama i hotelima:

 

Hotel National, Zagreb

Elegantna (100% pamučna) satenska posteljina s uzorkom kosih pruga ukomponirana je s Kristina dekorom. Prekrivač za krevet te dekorativni jastučići tonski upotpunjuju sobu.

Sleep Split, Split

U ove iznimno elegantne sobe i apartmane naši Justin dekori se savršeno uklapaju. Tonski su usklađeni s detaljima poput lampi, ogledala i samog namještaja. Posteljina je 100% pamučna satenska s uzorkom kosih pruga.

Queen of the seas, Split

Apartman koji je uredila arhitektica Deana Matić pomalo je eklektičnog stila s morskih štihom. Osim naše Mare Nostrum satenske posteljine, cijelu priču upotpunjuju ručnici Mare i Croatica te dekor Mare.

Vile Dalmacija, Ugljan

Čisto i jednostavno. Asortiman bijelog Mediterana savršeno je upotpunio prostor, ostavljajući dojam čiste i uredne sobe. Također je i lagan za održavanje jer je 100% pamučan, bez dugmadi i zatvarača. Uz posteljine, apartmane smo upotpunili kuhinjskim asortimanom Lambada kako bi se gost čim više osjećao kao kod kuće.

Villa Veronika, Omiš

Da sve ne treba biti bijelo dokazuju sobe u Vili Veroniki. Pamučni krep odličan je za održavanje i ne treba se glačati. Uz ljubičastu posteljinu savršeno se uklapaju prekrivač i dekorativni jastučići Paula u sivoj boji.

Uz individualan pristup kod šivanja samih artikala, omogućujemo vam i izradu štika prema vašim željama. Time možete personalizirati vašu posteljinu, ručnike i ogrtače. Osim što ostavlja dojam elegancije i posebnosti, uvelike će vam pomoći kod održavanja u kemijskoj čistionici.