Novosti

Kerestinec: Zapošljavamo šivače (m/ž)

Tražimo profesionalne i visokomotivirane kandidate za potrebe širenja proizvodnih kapaciteta za radno mjesto:

Novosti

Family na sajmu InDizajn

Po prvi puta Intertekstil Stanić sa svojim brandom Family izlaže na sajmu interijera InDizajn

Novosti

Family na InDizajn-festivalu modernog doma

Family trgovine kućnog tekstila ove godine možete posjetiti i na novom izdanju velikog sajma dizajnerice interijera Mirjane Mikulec „InDizajn - festival modernog doma“, koji će se po drugi put održati u Areni Zagreb. Sajam će ove godine trajati čak četiri dana, od 14. do 17. rujna.

Novosti

Dubrovnik: Zapošljavamo prodavače kućnog tekstila (m/ž)

Za našu family trgovinu u Dubrovniku tražimo pouzdane i odgovorne osobe sa iskustvom u prodaji te razvijenim komunikacijskim i prodajnim vještinama za obavljanje posla:

Novosti

Otvorili smo trgovinu u Ilici!

Nakon mjeseci čekanja, trgovina u Ilici 45 u Zagrebu konačno je opet otvorena, u novom ruhu! Posjetite nas, preuzmite svoj poklon za kupnju i osvojite nagradu na Facebooku!

Novosti

Zagreb: Zapošljavamo prodavače kućnog tekstila (m/ž)

Za našu novu family trgovinu u Arena Centru tražimo pouzdane i odgovorne osobe sa iskustvom u prodaji te razvijenim komunikacijskim i prodajnim vještinama za obavljanje posla:

Novosti

Family na Sajmu Vjenčanja u Splitu

Od 27. do 29. siječnja, u splitskoj se Spaladium areni održava 4. Sajam vjenčanja - posjetite vaše omiljene posteljine na family štandu i pogledajte što nudimo budućim mladencima!

Novosti

Kerestinec: Zapošljavamo krojače i šivače (m/ž)

Tražimo profesionalne i visokomotivirane kandidate za potrebe širenja proizvodnih kapaciteta za radna mjesta:

Novosti

Black Friday u family trgovinama!

Ovogodišnje Black Friday pogodnosti moći ćete iskoristiti u svim family trgovinama i na family.hr webshopu! Pogledajte što vam sve spremamo za ovaj petak!

Novosti

Otvaramo novu trgovinu u City Center One East Zagreb!

Ovu srijedu (26. listopada) u 9 sati otvaramo vrata naše nove trgovine u Zagrebu, u trgovačkom centru City Center One East! Posjetite nas i uživajte u pogodnostima!

1 2