Datum objave: 11.10.2017.

Od 11. do 15. listopada posjetite nas na štandu 22 u paviljonu 11a na 44. međunarodnom sajmu Ambienta na Zagrebačkom velesajmu!

Ambienta, 44. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, održat će se od 11. do 15. listopada na Zagrebačkom velesajmu. To je sasvim nova, koncepcijski i komunikacijski redizajnirana priča o ideji, dizajnu, arhitekturi i hrvatskoj proizvodnji.

U sedam paviljona Zagrebačkog velesajma sajam će biti prezentiran kroz tematske cjeline:

  • AmbiDOM predstavlja sve vrste namještaja, kuhinja, kupaonica, parketa, vrata, prozora, dekora i doma
  • AmbiPRO donosi materijale, opremu i strojeve
  • AmbiENERGO predstavlja drvo u energetici
  • DESIGN ZONA predstavlja novitete u industriji namještaja te nove trendove uređenja interijera. Design zona Ambienta već drugu godinu za redom predstavlja dizajnersku izlagačku cjelinu pod nazivom DESIGN ZONE koja je smještena u paviljonima 7 i 7a.

Osim renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača namještaja i tvrtki koje se bave projektiranjem i opremanjem interijera, zastupnika poznatih svjetskih dizajnerskih brandova, kao i dizajnerskih studija, u paviljonu 7a će se predstaviti i mladi, još nedovoljno afirmirani dizajneri u izlagačkoj cjelini Ambienta Box. Posjetitelji će imati prilike vidjeti 25 prijavljenih prototipova – unikatnih proizvoda.

Po prvi puta i nas možete pronaći na Ambienti. Osim raznolike palete proizvoda kojom stvaramo ugodan životni prostor predstaviti ćemo i nadolažeću kolekciju posteljina Dolce. To je kolekcija flanel posteljina inspirirana elementima i bojama koji nas podsjećaju na zimu; pahulje, zimsko cvijeće, plava i siva boja. 

Pogledajte djelić atmosfere sa sajma.

Vidimo se tamo! :)