Datum objave: 17.05.2018.

Nastavljamo uspješnu suradnju s našom poznatom dizajnericom interijera novom linijom posteljina, koja je u stilskom smislu učinila mali zaokret.

I ovog puta nas je Mirjana Mikulec oduševila linijom posteljina. Pročitajte što je bio motiv i inspiracija nove linije.

Dugogodišnje iskustvo uređivanje interijera i susreti s klijentima, brojnim izazovima kao i praćenje trendova potvrdili su mi još jednom koliko detalji znače u svakom prostoru. Kao i to kako se odabirom materijala, uzoraka i boja može doprinijeti željenoj atmosferi u nekoj prostoriji i boljoj kvaliteti života. Pojmovi poput ugode, intime, topline i opuštenosti postali su iznimno bitni kriteriju u stvaranju interijera. Naravno, ovakva atmosfera najviše se traži u spavaćoj sobi. A ona se može ponajprije postići novom posteljinom, koja je važan detalj svake spavaće sobe. Ona je ujedno najjednostavniji, najbrži ali i najpovoljniji način da unesemo osvježenje u spavaonicu, najintimniji dio našeg doma. Stoga sam u kreiranju svojih proizvoda posebnu pažnju u posljednje vrijeme stavila na tekstil. Početna uspješna suradnja s Family nastavila se zajedničkim osmišljavanjem nove linije posteljine, koja je u stilskom smislu učinila mali zaokret. Neutralne i nježne pastelne nijanse u prvoj kolekciji dobile su svoj razigrani i vedriji nastavak u romantičnim cvjetnim i pročišćenim geometrijskim motivima.

Željeli smo tako upotpuniti našu ponudu te zadovoljiti različite ukuse. Ali i postići da svatko s osmjehom usne i probudi se ušuškan u nježne teksture našeg tekstila. Posteljine s novim uzrocima lako će se snaći u različitim stilovima i spavaćim sobama – od tinejdžerskih, klasičnih, industrijskih, shabby, minimalističkih pa sve do skandinavskih i rustikalnih. Pazili smo na to da nove krevetnine u kvalitetnom smislu naslijede prvu kolekciju te smo ih također radili od 100% pamučnog satena. Ovakav materijal, od kojeg smo kreirali navlake i jastučnice u četiri različite dimenzije nudi istovremeno dašak luksuza i apsolutan osjećaj ugode, ali i lako i jednostavno održavanje, prilagođeno suvremenom brzom načinu života. Pri tome nismo zaboravili ni aktualni trend 'dva lica' – svaka posteljina ima dvije različite varijante uzorka, pa ćete se moći poigrati mijenjanjem njezina lica i naličja. Vjerujem da će vam se svidjeti naša nova linija posteljine, a što je još važnije da će doprinijeti stilskoj dimenziji vaše spavaonice kao i maksimalnom opuštanju. Želimo vam da se budite sretni uz naše nove modele posteljine!