Posteljina (137)

Miran i ugodan san kreće s udobnom posteljinom, a udobna posteljina smije biti samo od prirodnih materijala, bez kompromisa.

Pogledajte ponudu

Plahta (92)

Lijepa plahta osnova je svakog prekrasno dekoriranog kreveta - bilo da se radi o plahtama s gumom (ni mi ih ne znamo složiti kako treba) ili o ravnim plahtama. A super su i za toplije vrijeme i ljeto!

Pogledajte ponudu

Jastučnica (82)

Probudite se svako jutro s nekim lijepim prizorom - vašim voljenima, suncem, prirodom i našim jastučnicama.

Pogledajte ponudu

Poplun (43)

Biramo zbilja raznolike poplune za vas, za sva četiri godišnja doba - od onih koji vas griju dok slušate kako vani pada kiša do onih za lagane noći rane jeseni.

Pogledajte ponudu

Deka (89)

Tko se ne voli umotati u deku i tko ne želi tako provesti cijeli dan? Osim raznih deka koje biramo za vas, imamo i deke programa Pierre Cardin

Pogledajte ponudu

Jastuk (14)

Ako ste spavali u nekom hrvatskom hotelu, velika je šansa da ste spavali na našem jastuku. Ako ste se zbilja dobro naspavali, sasvim je sigurno da se radi o našoj proizvodnji. :D

Pogledajte ponudu

Štep deka (5)

Dajte madracu malo oduška i zaštitite ga štep dekom. Podignite kvalitetu sna na starijim madracima, a usput ih zaštitite od mrlja ili mirisa.

Pogledajte ponudu

Prekrivač (25)

Posteljni prekrivači su idealni za onaj dio proljeća i jeseni kad vrijeme nikako da se odluči, kad je prevruće za debele poplune, a ipak prehladno da riskirate samo s plahtama. I predivno izgledaju!

Pogledajte ponudu