Datum objave: 05.12.2018.

Za sve one koji žele stvoriti nezaboravnu blagdansku atmosferu, pronaći savršene poklone za darivanje, a pritom i uštedjeti, pripremili smo prigodne promo kodove. Sve što trebate učiniti je prilikom zaključivanja vaše narudžbe upisati kod i popust je tu! :)

Idealna za hladne zimske noći svakako je flanel posteljina. Inspirirane zimom, naše nove kolekcije Bellezza i Intenso sigurno će biti originalan poklon. Posteljine od najfinijeg 100% pamučnog flanela dodatno vas zovu u najmekši, topli krevet dok vani lepršaju pahulje. Uz promo kod BOZIC1 ostvarite 20% popusta. 

Ukoliko niste ljubitelj flanela imamo kolekciju kao stvorenu za vas. Naša nova pamučna kolekcija Home, igra je geometrizmom, strukturama i linijama. Na naličju svake posteljine, nježna je verzija dezena koji se provlači s njegove prednje strane i sigurni smo da će svatko pronaći dezen baš sebe. Uz promo kod BOZIC2 ostvarite 20% popusta na novu kolekciju Home.

Da nam zimi ne bi bilo hladno, tu su najtoplije i najmekše Pierre Cardin deke. Želite li ih pokloniti nekome ili sami sebi, uz promo kod BOZIC3 ostvarite 20% popusta na sve Pierre Cardin deke. 

Tko se najviše veseli božićnim blagdanima? Naši najmanji članovi obitelji, naravno! Posteljina, jastučić ili dekica s omiljenim likom iz crtića ili filma sigurno su poklon kojem će se obradovati i sigurno im neće brzo dosaditi. :) Ostvarite 20% popusta na sav dječji asortiman upisom koda BOZIC4 prilikom zaključavanja narudžbe.